Våra Tjänster

Vi arbetar hårt för att ligga i framkant inom vår bransch. Men vi arbetar minst lika hårt för att tillfredsställa våra kunders behov vad gäller både kvalitet och trygghet genom hela arbetsprocessen. Vi vill skapa långsiktiga och hållbara relationer. För att möta våra kunders behov vill vi erbjuda helhetslösningar inom industriautomation.

Konstruktion

- Elektrisk Design (AutoCad, Elprocad, Cadett Elsa och Eplan P8)

- Mjukvara (PLC, HMI, SCADA, SERVO, ROBOT, C#)

- Dokumentation, CE-märkning, risk analys, projekt dokumentation etc.

Kelmo ligger långt fram när det gäller utveckling av avancerade elektriska styrsystem och mjukvaror. Våra system har konstruerats för att överensstämma med modern industristandard och dagens krav på full kompatibilitet genom hela produktionskedjan. Utvecklingen sker ofta i nära samarbete med våra kunders egna ingenjörer och operatörer och alltid med den senaste tekniken till hjälp. Våra lösningar är fullt integrerbara i nätverk, vilket innebär oändliga möjligheter till styrning, kontroll och dokumentation över företagets olika enheter. Något som är viktigt inte minst för att kunna möta framtida krav på standard.

Tillverkning

En annan viktig del i vår helhetslösning består av tillverkning av elektrisk utrustning som låg- och högspänningsställverk, transformatorburar, elcentraler, styrskåp och maskinbeklädnader. Att vi själva producerar utrustningen ger oss inte bara möjlighet att helt kundanpassa våra elektriska installationer efter önskemål och utrymme. Funktionen i våra lösningar garanteras också.

Installation

Självklart vill vi också vara den, som tar hand om hela installationen på plats hos dig som kund. Men vårt helhetsansvar slutar inte vid montage och driftsättning. Vi sätter en ära i att också vara den som tar hand om service och de eventuella problem som kan dyka upp. Det ska vara tryggt att anlita oss!

Service

Vi på KELMO utför fristående servicearbeten men även service kopplade till våra tjänster inom industriautomatisering. Vi projekterar, konstruerar, tillverkar och installerar skräddarsydda lösningar där vi alltid kan erbjuda tillhörande service.