Rekrytering och kultur

KOMPETENS

Har du kompetens och kunskap inom industriautomation? Vill du bli en del av Team KELMO?

KUND I FOKUS

Vill du arbeta på ett företag som alltid sätter kunden i fokus? Vi värderar våra trogna kunder högt.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Vi försöker alltid tillgodose våra kunders behov. Vilket i många fall innebär skräddarsydda och unika lösningar.

  Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

  DANIEL ANDERSSON
  Daniel är en av våra automationstekniker och har arbetat på Kelmo i snart elva år. Daniels arbete går främst ut på att programmera maskiner och paneler, men han jobbar också aktivt med felsökningar, installationer och drifttagning. Tillsammans med sina kollegor ser han helt enkelt till att allt fungerar som det ska. På fritiden spelar Daniel gärna padel eller tar en löprunda, som ibland kan avslutas med en whisky efter en hektisk dag.

  Det är kul att jobba på Kelmo eftersom vi gör hela el-biten så att säga. Vi både konstruerar, bygger och kör igång när det är klart. Dessutom är vi ett härligt gäng på arbetsplatsen med bra stämning och sammanhållning, säger Daniel.

  PIERRE GUSTAFSON
  Pierre har varit på Kelmo sedan 2005 och arbetar som projektledare och konstruktör. Det innebär att Pierre skapar elritningar till det som sedan ska byggas. Det är ett arbete som kräver stor och bred kunskap eftersom uppdragen varierar beroende på projekt. Pierres roll innebär mycket eget arbete men också eget ansvar, något som ger honom frihet att göra det han är bäst på. En ledig dag sticker Pierre gärna ut och fiskar med båten, alltid på jakt efter den största gäddan.

  Jag trivs superbra på Kelmo. Jag gillar att jobbet är mångsidigt. Sköna arbetskamrater och en bra atmosfär gör också att det blir extra kul att gå till jobbet, säger Pierre.

  SIMON HOLST
  Simon är serviceelektriker på Kelmo och har arbetat här i drygt tio år. Simon är ofta på resande fot och hjälper våra kunder med felsökningar ifall problem uppstår. Det kan handla om allt mellan belysningsarmaturer, fräsmaskiner och tvättmaskiner eller där service behövs. När Simon inte är ute hos kunder bygger han apparatskåp till maskiner och avlastar vid monteringar. Simons fritid spenderas helst på jakt och fiske eller tillsammans med vänner och familj.

  Det bästa med jobbet är att jag har varierande arbetsuppgifter. Jag trivs med att åka ut och besöka och hjälpa våra kunder, det är kul. Sen är teamet en viktig faktor och mina arbetskamrater gör också att det är kul att arbeta här, säger Simon.

  JOHAN JERLMARK
  Johan har varit på Kelmo i mindre än ett år men har redan kommit in ordentligt i sin roll som elmontör. På dagarna monterar Johan el till apparatskåp, som ska driva både stora och små maskiner. Han säkerställer att komponenterna i skåpen fungerar som de ska och att alla funktioner fungerar felfritt. Utanför jobbet umgås Johan helst med kompisarna eller med sin flickvän.

  Det bästa med Kelmo är att jag får utvecklas mycket inom mitt yrke. Arbetsuppgifterna är varierande och jag lär mycket varje dag. Kollegorna ställer upp för varandra och teamkänslan på jobbet är jättebra, säger Johan.